کد خبر 301975
۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۷

بازداشت ۲ سارق زن در شاهرود با اعتراف به ۹ فقره سرقت طلا از چند استان

بازداشت ۲ سارق زن در شاهرود با اعتراف به ۹ فقره سرقت طلا از چند استان

فرمانده انتظامی شاهرود از بازداشت دو سارق زن با اعتراف به ۹ فقره سرقت طلاجات از طلافروشی‌های چند استان همجوار خبر داد.

به گزارش حیات به نقل از ایسنا، سرهنگ علیرضا شائینی در تشریح این خبر اظهار داشت: همزمان با اعلام وقوع چند فقره سرقت طلاجات از طلافروشی های شهر شاهرود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۱ آزادی  قرار گرفت.

وی گفت: تیم تخصصی پلیس با انجام یکسری اقدامات و شگردهای خاص پلیسی و همچنین بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی خود، دو سارق زن را که برنامه جدیدی برای سرقت یک واحد طلافروشی در سطح این شهرستان داشتند، شناسایی و با هماهنگی‌های لازم قانونی بازداشت کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود با بیان اینکه سارقان بازداشت شده غیربومی و سابقه‌دار بودند گفت: این دو مجرم زن در بازجویی‌های تخصصی به ۹ فقره سرقت طلاجات از طلافروشی‌های چند استان همجوار و همچنین شهرستان شاهرود اعتراف کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان سمنان در امروز (سه‌شنبه ۲۰ مرداد)، سرهنگ شائینی گفت: مجرمان بازداشت شده به همراه پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha